Asensimme asiakkaalle 15 metrin pituisen, katosta roikkuvan liukukiskollisen pesulinjan teolliseen käyttöön. Tämä helpottaa työskentelyä ritilätason päältä pestessä. Letku ei pyöri jaloissa ja siirtyminen pestävään kohteeseen helpottuu merkittävästi. Asiakkaalle tuli myös erikoispitkä suihkuputki (2000mm!) ja kaikki tietysti pikaliittimillä, jotta pesukahvan vaihto olisi mahdollisimman sujuvaa.

Samalla asensimme korkeapainekäyttöön tarkoitetun sulkuventtiilillä varustetun jakotukin, jotta saamme useaan paikkaan ohjattua korkeapaineveden yhdestä painepesurista. Kaikki tämä suunnittelusta toimintavalmiiseen tuotteeseen asti yhdestä osoitteesta. Eli meiltä!

Jos olet kyllästynyt letkun vetelemiseen pitkin lattiota tai muuten vain pesupaikkasi tarvitsee päivitystä, me voimme auttaa!
Meiltä saat letkukelat, erikoiskahvat- ja suihkuputket, pesusuuttimet, letkut, pesurit, nivelet, keventimet. Myös tee-se-itse henkilöille, eli saa asentaa itsekin.